Meld je aan voor de nieuwsbrief:
 
 
Sylvia Saelman uit Amsterdam
Goed zijn voor je lichaam is zeker geen onzin. Als je je lichaam verwaarloost. verwaarloos je veel meer. Ook je geestelijke conditie hangt samen met een lichaam dat in goede conditie is. Het gaat om de balans tussen beide Tot 6 December bij de clinic van het GVB. Groetjes Sylvia Saelman.
Thea de Koning uit Amsterdam
Goed zijn voor je lichaam geeft zin en is absoluut geen onzin, goed zijn voor jezelf zorgt er niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk voor dat je bewust bent met wat wel en wat niet goed voor jou is maar daar mee ook bewust wordt wat dit doet met je omgeving en mensen. Het is meer dan alleen goed zijn voor jezelf, het is goed zijn voor jou maatschappij jou kring waar je in leeft dit spreid zich uit als een olievlek. Goed zijn voor jezelf is goed zijn voor elkaar goed zijn voor de maatschappij goed zijn voor deze wereld.
Michel W. Domski Akkerman uit Beverwijk
Ja, wat ik doe om in conditie te blijven, is dagelijks fietsen, dan moet je echt bikkelhard zijn. Er zijn niet veel mensen meer die dit aankunnen. Natuurlijk moeten de afstanden niet te groot zijn, want dan is het echt een ontbering.
Peter Trompetter uit Kerkrade
Sinds enkele weken volg ik de les in Fitland Kerkrade. Het is intensief en een goede uitlaatklep voor lichaam en geest. GOED ZIJN VOOR JE LICHAAM IS BESLIST GEEN ONZIN. ps mijn complimenten voor Fighting Fit.
20-12-2010 nnb
Nationale Fighting Fit dagen 2011
Nationale Fighting Fit dagen 2011
In 2011 zullen we 1 keer per kwartaal Fighting Fit dagen organiseren. Deze dagen zijn toegankelijk voor alle mensen die ooit eens kennis gemaakt hebben met Fighting Fit. Of het nu is dmv een gevolgde opleiding of door bijvoorbeeld een via het bedrijf waar je werkt gevolgde Fighting Fit clinic. De geplande data: Zaterdag 19 maart 2011 Zaterdag 18 juni 2011 Zaterdag 17 september 2011 Zaterdag 17 december 2011 Voor meer informatie: www.fightingfit.info

In 2011 zullen wij weer nieuwe Fighting Fit trainersopleidingen starten. Binnenkort verschijnt er nieuws over deze opleidingen.

Daarnaast zullen wij ook ieder kwartaal een Fighting Fit dag organiseren.

De geplande Fighting Fit dagen zijn

* Zaterdag 19 maart 2011

* Zaterdag 18 juni 2011

* Zaterdag 17 september 2011

* Zaterdag 17 december 2011

  copyright © 2020 Fighting Fit terms of use | privacy policy